Pullaseni

torstai 27. tammikuuta 2011

Kultapanda päivä!! (: Vähän jottain..

Kultapanda päivä!

Heeips, siis tänään on nytse kauan odotettu kultapanda päivä! ;) joten se tarkoittaa, että voitte käyttää kaikkia tasoja ja kaikkia hienoja hymiöitä! :D siis kaikki shoppailee, ja varsinkin voitte mennä ratsastelemaan hepalla.

Panfuun tuli kevät! :"O

Juuh, panfuun tuli todella aikaisin kevät, siis tosi tosi aikaisin! Mutta tuntuu se jännältä kuin täällä oikeassa elämässä on lunta, ja panfussa ei ole mutta nytten voitte alkaa valmistautumaan <´3 mä odotan ainaskin tosi tosi paljon kesää!!! ♥  Tämäkin kuva on ehkä 8lv jäljessä? :) mutta se onkin kauan,kauan sitten otettukkin.

Troyn elämää :O

Siis joo, olenkin parina iltana käynyt juttusilla sen Troyn kanssa, ja sen lettu kioski liikkuu joka yö, koko ajan lähemmäksi Paulin huonetta :"O tosi outoa! mutta mä melkeimpä arvaan kuka tämän takana on ;) entäs te?   

Isokaveri, tai no isopanda :) 

Nytten odoteltiin se viikko, ja nytten se isotoveri tarvitsee teiltä "Bollyn sulkaa" Sellainen on ainaskin tuola eläinkaupassa joten käykää sielä! :)  

 
Ps.. Käykee lukee Anskumurun panfu blogi, sielä on huonoja uutisia. 
Pss.. Näin käy kuin on pieni panda..
 

4 kommenttia:

  1. voitko äänestää mua kuukauden blogi kilpailus voin äänestää sua

    VastaaPoista
  2. Ainii pääset sit elokuvaa jos äänestät

    VastaaPoista
  3. hello! i guess you do not know what i'm saying but awesome blog and how do u get that many followers?! bye, xcutiex4 (panda name)

    VastaaPoista
  4. moi taikuli hyvä kamuli! :D ihana uus yläkuva sul! terkkui!!!! halei!!! ei olaa aikoihi nähty :''(( nyyh

    VastaaPoista