Pullaseni

sunnuntai 28. marraskuuta 2010

huihh!

 Noniin kirjoittelemme taas väreillä :O mutta haluatte varmasti kuulla mitä meille tapahtui tänään! Olimme sairaalan luona odottelemassa valtavasti kuukauden bloggari paljastuksia kunnes "Taika" hävisi! Ja alkoi kuulla musiikkia, tietenkin minä rohkeana pandana menin etsimään mistä tuo musiikki soi.  äkkiä kuulin kamalaa kiljuntaa ja ittekkin siinä kirkasin! Menin hakemaan Vaniljankin paikalle mutta ette uskokkaan mitä oli käynyt .. Nohh, mie jatkankin tästä

  Olin mennyt huvikseen Unea piiloon ja halusin säikäyttää hänet! sitten otin radion esiin ja laitoin sellasta halloween musiikkia! :D vähänkö Unii ja Vanilja oli säikähtänyt! Mua vielläkkin naurattaa niitten ilmeet, hyvä etteivät pyörtyneet! Oikeastaan Uni ei ollut rohkea, se tärisi kamalasti ja on vielläkin pois tolaltaan :D mun pitääkin vähentää tota säikyttelyä.  

No et ois itekkään uskaltanut olla niin rohkea, mutta kuukauden bloggareista 2 on valittu ja ne ovat: Jadetar ja Hannahmontana muutes arvasin oikein Hannahmontanan kohdalta :P Ens viikolla taino varmaan ensviikon sunnuntaina alkaa äänestys jossa saatte päättää Ellan & Maxin blogin ehdokkaista jonkin 3, mutta teillä on aikaa tutustua jokaiseen joten ei ole mikään kiire.. 
Taika  & Uni


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti