Pullaseni

torstai 6. tammikuuta 2011

Ellan & Maxin haastattelu :D

 
Ella ja Maxin haastattelu

1. Miten oikein pääsitte reporttereiksi ?

Ella: Kun Panfua perustettiin, ajateltiin, että tarvittaisi pari kilttiä ja reipasta Pandaa reporttereiksi. Minulla ja Maxilla kävi tosi hyvä tuuri. Olimme kovia kirjoittamaan, ja mun opettaja, joka tunsi myös Maxin, ilmoitti meidät Panfun tiimille. Sitten meistä tuli hyviä kavereita ja Panfun reportteripandoja. :)

2.Kuin kaikissa panfuissa on yleensä sama postaus esim: Englannissa kuin teilä, niin kuka ne kirjoittaa?

Max: Me saadaan joka viikko tietoa sen viikon tapahtumista Panfussa, ja ne käännetään joka kielelle. Me sitten muokataan niistä oman näköisiämme juttuja. Muut jutut (esim. vastauspostaukset, kisat ja kuvapostaukset) me kirjoitetaan itse alusta asti.

3.  Haha kysynkin teiltä tämän "Mikä on hauskinta, ja mikä vaikeinta blogin pitämisessä"

Ella: Jaaa... hyvä kysymys!! ;) Hehe! Hauskinta on varmaan se, miten muut kommentoivat innokkaasti ja kertovat ideoitaan ja mielipiteitään. Vaikeinta on ehkä se, ettei meinaa riittää aikaa, kun ideoita olisi ihan hulluna!!! :D

4.  Nytten on vuosi 2011, mitä on täksi vuodeksi suunitelmissa?

Max: Jaa Panfussa vai? No me tiedetään siitä vielä aika vähän, mutta ainakin tammikuussa on tulossa uudet tyylikkäät nettisivut, paljon uutta tekemistä ahkerille Pandoille, ja helmikuussa pitäis tulla eka uus tehtävä tehtäväkirjaan. Ja siitä ei oo vielä mitään hajua, mutta se on kai aika jännä ja liittyy pimeisiin voimiin... :O Hui, saatiinkohan me paljastaa tota vielä?! Pssst... Älkää kertoko, että kuulitte multa. ;)

5. Mitä kilpailuja on panfuun tulossa?

Ella: No kunhan vain olis aikaa, niin me haluttais järkätä piirustus/sisustuskisa ja ehkä joku tarinakisakin. Niihin tulee vaan niin hulluna vastauksia, että pitää ihan varata monta päivää sitten vain lukemiseen. :)

6.  Mitä saatte kuin kirjoitatte panfun blogiin, siis muutakin kuin pandarahaa?

Max: Huh, näähän menee aika henkilökohtaisiksi nää kyssärit. ;) Haha! Me pelattaisi Panfua muutenkin, koska tykätään siitä niin paljon, että blogin kirjoittaminen on jo ihana palkkio tavallaan, ja välillä saadaan joitain etuja. Ja reportterin homma on tosi kivaa, kuten varmaan itekin innokkaana bloggarina tiiät. :)

7.  Mitä blogeja suosittelette pandoile luettaviksi?

Ella: Kaikkia kuukauden bloggareita tietty, ja myös niitä, joita olemme suositelleet omassa blogissamme. Ja kannattaa vaikka kokeilla myös yhtä ihan tuntematonta uutta blogia joka viikko!

8.  Haluatteko sanoa jotain vielä lukijoile? :)

Max: Muistakaahan lukea Taian ja Unen stooreja, niin pysytte ajan tasalla!

9 . Te saatte kirjoittaa nytten teidän elämästänne reportterina, tai jotain :D päättäkääs itse..

Ella: Reportterin elämä on hauskaa ja välillä aika rankkaakin. Kivointa on se miten kivaa palautetta saadaan Pandoilta, mutta joskus on tylsää, että meille suututaan tai ollaan kateellisia ihan ilman syytä. Me ollaan kuitenkin ihan tavallisia, ainoa ero on se, että meidän blogista meidät tunnetaan, eikä sen pitäisi muuttaa mitään.

Max: Onneksi bloggarien ja kilpailujen kautta on tullut uusia julkkispandoja niin siitä on tullut yleisempää niin monet ymmärtävät meitäkin nyt paremmin. Me toivotaan, että olette heille kilttejä! On monenlaisia julkkiksia, jotkut haluavat vain mainetta ja mammonaa, toiset haluavat tehdä sitä, missä ovat hyviä, eikä heitä välttis kiinnosta se kuuluisuus niin paljon. Jos tekee jotain hyvin, ja tulee siitä tunnetuksi niin ei se tarkoita, että on ilkeä tai haluaa leuhkia ja öykkäröidä. Antakaa siis kaikille mahdollisuus, älkää tuomitko ketään pelkän kuuluisuuden takia! :) Reilut Pandat kunniaan!

Kiitos haastattelusta Taika ja Uni!

Tassuittain
Max ja Ella

3 kommenttia:

  1. Kiva haastattelu! Hyviä kyssäreitä olit keksiny ::D

    VastaaPoista
  2. mite lisäät videoita tai no ku lisään videon se käsittelee sit ikuisuuden

    VastaaPoista